Használati tanácsok

Egy új otthon építése vagy felújítása során számos feladatot kell költséghatékonyan és előretervezhetően megoldani. A padló- és faliburkolatok tekintetében a ZALAKERÁMIA termékkínálata számos megoldást nyújt mind az ízlésvilág mind a költségek tekintetében. 

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a legtrendibb termékek mint a minimál, de a tradíciót és romantikát kedvelők is kedvükre válogatnak a fali- és padlóburkolataink között.  Már a termékek tervezésekor az egyediségére törekszünk, hogy a kreatív vásárlóink számára is lehetőséget nyújtsunk az egyedi megoldások kivitelezhetőségre. Ezért számos fali- és padlóburkoló családunkhoz tartozó dekorelem nagy választékban elérhető és variálható.

-          Műszaki paraméterek:
Burkolólapokat hosszú távra vásároljuk, ezért nagyon fontos figyelnünk arra, hogy milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik a termék, amit kiválasztunk. Például megfelel-e az érvényben lévő EU szabványnak és szabályozásnak? 
ZALAKERÁMIA termék vásárlása esetén biztos lehet abban, hogy a termék az összes műszaki előírásnak megfelel, emellett kiváló fagyás és kopásállós tulajdonsággal is rendelkezik. 
Fagyállóképesség jelölése: 
Kopásállóság jelölése:   

-           Méretek és burkolási formák:
A burkolólapok mérete is követi az európai trendet és a vásárlóink igényeit. Választékunkban a hagyományos 20x25 cm-től kezdve a 20x40 cm, a 20x30 cm, a 20x20 cm, a 15x15 cm, a 25x50 cm, a 25x40 cm keresztül manapság legdivatosabb 20x60 cm és 30x60 cm méret is megtalálható. A manapság divatos vertikális, horizontális felrakás könnyen igény szerint kivitelezhető.

-          Értékesítési pontok:
A minőség mellett fontos a termék elérhetősége, amely magyar gyártó magyar terméke révén bármikor, bármely mennyiségben elérhető a vásárlók számára számos magyarországi értéksítési ponton. 

Extra szolgáltatásként 
Mintaboltjainkban kollégáink segítségével ingyenesen biztosítjuk fürdőszobájának megtervezését, de kreatív vásárlóink ezt a honlapunkon keresztül letölthető változatban ezt Önök is megtalálják és egyben kalkulálhatják a szükséges fali és padlóburkoló mennyiséget.